Daniel Black Salon

O nás

Soukromý butik na pražských Vinohradech jsem založil na začátku roku 2023 spolu s PR specialistkou a odbornicí na masovou komunikaci Bc. Terezou K. Sovovou. Vlastní vizi jsem zrealizoval po několika letech práce v profesionálních salonech, zakládám si na odborném, individuálním a férovém přístupu a kladu důraz především na preciznost a šetrnost k vlasům. Specializuji se na detailní prodlužování vlasů bez rizika poškození a odstíny zářivé blond. 

Při každé službě dbám na maximální komfort a soukromí klientky. V salonu budete během služby vždy jen Vy, já a vlasová technička. Po příchodu si můžete vybrat z nabídky osvěžujících nápojů a máte možnost si objednat dovoz jídla přímo do salonu.

Daniel Black

Již několik let se specializuji na šetrné prodlužování a zesvětlování vlasů, jsem expertem na ultrazvukovou metodu prodlužování a vlasové pásky. Za svou dosavadní kariéru jsem absolvoval množství prestižních kvalifikačních kurzů včetně zahraničních školení. Patří mezi ně například kurz značky Paul Mitchell zaměřený na barvení, melírování a balayage, školení pod záštitou luxusní značky Balmain, soukromý kurz zesvětlování vlasů vedený Ninou Krajčo a mnoho dalších. V prodlužování vlasů jsem byl vyškolen v Česku a Německu. 

Mimo kadeřnické řemeslo působím jako první český aktivista bojující proti hnutí transgenderu. Svou kariéru stavím na pomoci traumatizovaným lidem, kteří prošli změnou pohlaví a svého rozhodnutí nyní litují, přednáším o nebezpečí hormonální terapie a operací genitálu a odhaluji temnou stránku celosvětového pro-trans hnutí.

Více informací o kadeřníkovi naleznete zde.

Bc. Tereza Kateřina Sovová

Tereza se od roku 2018 specializuje na mediální a masovou komunikaci. Kromě spoluvedení firmy zajišťuje samotnou image salonu Daniel Black, zastává mimo jiné roli copywritera a PR specialisty zároveň. V salonu působí též jako vlasový technik – připravuje všechny copy k nasazení a předělává spoje při pravidelné obnově prodloužení. 

Dále spravuje firemní účty na sociálních sítích, dbá na vzhled salonu a webových stránek a je autorkou veškerých příspěvků na našem blogu.