Daniel Black Salon

Pohodlně a rychle: Jaké jsou výhody nanopásek a jak probíhá jejich pravidelná obnova?

Nanopásky jsou další z oblíbených metod prodlužování vlasů, které se specialista Daniel Black dlouhodobě věnuje. Jedná se o techniku, jež se od pramínkových metod včetně šetrného ultrazvuku odlišuje hned v několika ohledech – mezi její výhody patří komfort, kratší doba trvání prvního nasazení i pravidelných obnov, připevňování bez použití tepelného zařízení a zachování původní délky zakoupených vlasů po celou dobu nošení.

“Jedna páska pojme několikanásobně více vlasů než keratinový spoj.”

Hlavní výhodou nanopásek je právě zmíněná krátká doba služby. Připevnění nanopásek zabere znatelně méně času než nasazování jednotlivých pramínků s keratinovými spoji, v rámci prvního nasazení v salonu strávíte dvě hodiny a v rámci obnovy dvě a půl hodiny. Velký rozdíl vytváří samotná velikost pramene, nanopáska o šířce 2,5 centimetrů pojme mnohem více vlasů než malý keratinový spoj – stejné hustoty výsledného účesu tak lze dosáhnout po nasazení mnohem menšího počtu pásek než pramínků připevňovaných ultrazvukovou metodou či klasickou technikou keratinu za tepla.

Každá nanopáska se připevňuje tak, že se daný pramen vlasů “nalepí” na vlastní vlasy klientky za pomoci adhezivního proužku, tento proužek se při každé obnově sundává a nahrazuje novým. Páska se narozdíl od keratinového spoje neodstřihává, vlasy se tak nezkracují a po celou dobu nošení zůstávají stejně dlouhé. Specialista v rámci obnovy částečně rozpustí lepidlo připevněného adhezivního proužku za pomoci produktu na alkoholové bázi, spoj povolí a páska se dá následně bezbolestně odstranit. Na pravidelnou obnovu je třeba docházet každé dva měsíce.

Jak dlouho nasazené vlasy vydrží, se odvíjí od jejich typu – v salonu nabízíme copy z řady standard, prémium a řady panenských vlasů, přičemž panenské vlasy vydrží nejdéle, a to až několik let. Vlasy standard si zachovají svůj původní zdravý vzhled a strukturu přibližně jeden rok nošení. Všechny copy objednáváme od prověřených dodavatelů a dbáme na prvotřídní kvalitu.

Black určuje rozmístění jednotlivých pásek individuálně na základě potřeb klientky – nanopásky umí připevnit tak, aby nevykukovaly z culíku a zůstaly nenápadné. Nanopásky díky své ohebnosti, měkkosti a plochému tvaru nabízí vysokou úroveň komfortu ihned po nasazení.s

Pozor na mastné produkty

Narozdíl od pramínkových metod (tedy v případě ultrazvuku a keratinu za tepla) je nutné dávat pozor na to, aby se přímo na pásky nedostávaly mastné produkty s olejovou bází – kondicionér a masky je možné aplikovat pouze do délek a nikoli přímo k hlavě.

Důležitým “zákazem” je dále mytí vlasů v překlonu. Vlasy si s nanopáskami myjte vždy v záklonu tak, aby se nepotrhaly vlastní pramínky, na kterých jsou pásky připevněny v daném směru od hlavy dolů či od čela šikmo dozadu.

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností?

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností? Obnovující a ochranná kúra K18 je nutným základem pro každou blondýnku a ženu s barvenými vlasy. Jedná se o...

Pohodlně a rychle: Jaké jsou výhody nanopásek a jak probíhá jejich pravidelná obnova?

Nanopásky jsou další z oblíbených metod prodlužování vlasů, které se specialista Daniel Black dlouhodobě věnuje. Jedná se o techniku, jež se od pramínkových metod včetně šetrného ultrazvuku odlišuje...