Daniel Black Salon

V salonu kadeřníkem, mimo salon bojovníkem za ženská práva: Kdo je majitel Daniel Black?

Majitel salonu Daniel Black je odborníkem na šetrné prodlužování a zesvětlování vlasů, specializuje se zejména na ultrazvukovou metodu prodlužování a platinovou blond. V butiku zastává roli jediného kadeřníka a do budoucna k sobě neplánuje přibírat žádné další specialisty, na svou tvorbu se soustředí samostatně a zodpovídá za komplexní servis pro klientky.

Kadeřník pochází z východočeského města Havířov, kde v letech 2019 a 2020 provozoval svůj první salon. Krátce poté se ovšem rozhodl provoz ukončit a přestěhovat se do Prahy. V hlavním městě následně strávil několik let budováním své expertizy, absolvoval množství prestižních českých i zahraničních kvalifikačních kurzů a na začátku roku 2023 otevřel soukromý butik ve Vinohradech.

Mezi Blackova absolvovaná školení patří například kurz značky Paul Mitchell zaměřený na barvení, melírování a balayage, školení pod záštitou luxusní značky Balmain, soukromý kurz zesvětlování vlasů vedený Ninou Krajčo a mnoho dalších. V prodlužování vlasů byl mimo jiné vyškolen v sousedním Německu.

“Trans-ženy nejsou ženy”

Daniel je mimo salon známým aktivistou poukazujícím na stinné stránky transgenderu. V pouhých 16 letech se sám rozhodl pro tranzici a po dobu šesti let žil v ženské roli, než se rozhodl opět legislativně detranzitovat zpět na své rodné pohlaví. Nyní v médiích informuje o negativních vlivech pro-trans propagandy na děti a lidi potýkající se s traumaty či jinými psychickými poruchami, varuje před zohavujícími operacemi souvisejícími s tranzicí, bojuje za ženská práva a staví se proti zpřístupňování prostor vyhrazených pro ženy trans-ženám.

Dosud byl vyzpovídán týdeníkem Echo24, slovenským zpravodajským serverem Štandard a zahraničním feministickým webem Fourth wave – 4W.PUB. Dále byl hostem jedné epizody podcastu Redline moderovaným Kamilou Paličkovou a střetl se v názorové debatě s hlavou pro-trans hnutí Transparent Lenkou Královou. Blackovým hlavním cílem je zabránit šíření transgenderové tematiky mezi nezletilými a poukazovat na nefunkční zdravotnický systém, který místo ke kvalitní terapii nabádá pacienty k život ohrožujícím operacím.

K pro-trans hnutí se začal negativně vyjadřovat na Twitteru v roce 2021. Na sociální síti se proslavil zejména po prohlášení výroku “Trans-ženy nejsou ženy”, v krátké době si vybudoval rozsáhlou komunitu pravicových feministů a feministek a po započetí procesu detranzice se rozhodl věc pojmout rozsáhleji. Do budoucna chce rozšířit svou myšlenku mezi širokou populaci a vyvolat nové debaty na dosud glamorizované téma, s pomocí své kolegyně navíc plánuje v příštích letech publikovat knihu zabývající se právě touto nebezpečnou ideologií, která postupně eliminuje ženská práva.

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností?

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností? Obnovující a ochranná kúra K18 je nutným základem pro každou blondýnku a ženu s barvenými vlasy. Jedná se o...

Pohodlně a rychle: Jaké jsou výhody nanopásek a jak probíhá jejich pravidelná obnova?

Nanopásky jsou další z oblíbených metod prodlužování vlasů, které se specialista Daniel Black dlouhodobě věnuje. Jedná se o techniku, jež se od pramínkových metod včetně šetrného ultrazvuku odlišuje...