Daniel Black Salon

“Původní myšlenka se změnila k nepoznání.” Jak vlastně salon začínal?

Na prvotní vizi salonu Daniel Black jsme začali pracovat na začátku listopadu roku 2022, původní myšlenka se ovšem znatelně odlišovala od finálového konceptu. Místo soukromého butiku jsme chtěli postupem času vytvořit salon stojící na vícero kadeřnících, i proto se v hlavní místnosti nachází hned tři křesla se zrcadly.

Hlavní myšlenka podniku se dramaticky změnila již po několika prvních týdnech provozu. Začali jsme více dbát na soukromí a komfort klientek a salon podle toho přizpůsobovat. Místo typického kadeřnictví o větším počtu specialistů nakonec vznikl prostor vyhrazený čistě pro klientky experta na prodlužování vlasů Daniela Black, který se každé věnuje striktně individuálně a zvlášť, klientky během služby neruší okolní kadeřníci, specialistu netlačí čas a v salonu panuje pohoda a klidná přátelská atmosféra.

Klid nad zlato

V porovnání s úplnými začátky se koncept změnil k nepoznání. Ještě před tím, než jsme měli možnost se trvale přesunout do prostor salonu, pracoval Black v dočasných prostorách, kde se kolem něj denně pohybovaly desítky dalších beauty specialistů včetně kadeřníků, manikérek a make-up artistů. I tam jsme si začali uvědomovat, že není nad komfort naprostého soukromí.

Nová vize mimo jiné přináší i další benefity, jedním z nichž je nadstandardní diskrétnost. Na přání klientky máme schopnost zatáhnout tmavé záclony, zatemnit tak výlohu a okna a znepřístupnit procházejícím náhled dovnitř. Během poskytování služby v salonu ženy nic neruší a ony si tak mohou hodiny strávené u nás naplno užít, uvolnit se a jen relaxovat.

Posezení v odpočinkové zóně

Prostory salonu po našem převzetí vyžadovaly nečekaně obsáhlé renovace, butik proto neustále vylepšujeme i po pár měsících provozu. Dbáme primárně na pohodlí a naší prioritou je, aby se u nás klientky cítily dobře. Hned vedle hlavní místnosti je jim proto k dispozici útulná odpočinková zóna s pohovkou a barem, kde si mohou mimo jiné dát oběd či vyřídit si korespondenci, zatímco jim působí barvící služba.

Klientky mají možnost si kdykoli v průběhu služby objednat pití. Nabízíme výbornou kávu, perlivou či neperlivou vodu, ovocné džusy, mnoho druhů čaje nebo coca-colu. Kávu umíme připravit na několik způsobů, v nabídce máme kromě standardní kávy i bezkofeinovou variantu či kávu s nádechem karamelu, vanilky nebo čokolády.

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností?

Zázračná péče pro barvené vlasy: Jak funguje obnovující kúra K18 a pro koho je nutností? Obnovující a ochranná kúra K18 je nutným základem pro každou blondýnku a ženu s barvenými vlasy. Jedná se o...

Pohodlně a rychle: Jaké jsou výhody nanopásek a jak probíhá jejich pravidelná obnova?

Nanopásky jsou další z oblíbených metod prodlužování vlasů, které se specialista Daniel Black dlouhodobě věnuje. Jedná se o techniku, jež se od pramínkových metod včetně šetrného ultrazvuku odlišuje...